Uw bestelling wordt gratis geleverd!

Heeft u vragen of opmerkingen?

Telefoon
0416 - 675 462

Keramag Vitelle sifonkap voor wastafel 71/80/100cm wit (293610000)

Beschikbaarheid: 2-4 weken weken

Normale prijs:261,00
Onze prijs: 158,00

Keramag Vitelle sifonkap voor wastafel 71/80/100cm wit Snel overzicht

Keramag Vitelle sifonkap voor wastafel 71/80/100cm wit Beschrijving

sifonkap voor wastafel

Meer afbeeldingen

Specificaties

Accessoires

Beoordelingen

Keramag

Bezorgen

Garantie

 • Keramag Vitelle sifonkap voor wastafel 71/80/100cm wit Beschrijving

  sifonkap voor wastafel
   
 •  
 • Klantbeoordelingen

  Beoordeel dit product

  Schrijf uw eigen beoordeling

  Beoordeel: Keramag Vitelle sifonkap voor wastafel 71/80/100cm wit

   
 • Sorry, no info.

 • Aflevering

  Uw sanitair wordt kostenloos door onze eigen chauffeurs bij u thuis afgeleverd. Zij zetten de goederen op de plek bij u in huis waar u het sanitair wil hebben. Wij leveren op elke plek in Nederland en Vlaanderen en kunnen zelfs de Waddeneilanden bereiken. In de bestelomgeving vinkt u zelf de gewenste leverdag aan. Onze website houdt hierbij rekening met de eventuele levertijden die op de gewenste producten zitten. Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via nummer 0416 675 462 zodat wij in overleg met u de levering in kunnen plannen. Een afspraak welke niet door kan gaan dient minimaal 2 dagen voor levering aan ons te worden gemeld. Komt onze chauffeur en u bent niet thuis dan dient er een nieuwe afspraak te worden gemaakt.


  Betalingswijze

  Wij vinden het belangrijk dat u een veilig gevoel hebt met het winkelen via onze webwinkel. Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden aan om uw order af te rekenen. Al onze chauffeurs beschikken over een mobiele pinautomaat zodat u geen grote bedragen in huis hoeft te hebben. Betaalt u liever toch contant dan is dat natuurlijk geen probleem. Naast betaling bij levering bieden wij ook het gemak om te betalen met IDEAL via uw eigen veilige bankomgeving.

   
 • Garantie

  De koper heeft de verplichting om de geleverde producten binnen 5 dagen na ontvangst te inspecteren. Een eventuele reclamatie met betrekking tot de hoeveelheid geleverde producten dient binnen 2 dagen na aflevering per e-mail aan Saniwebwinkel te worden bericht. Saniwebwinkel biedt op het verkochte artikel de garantiebepalingen, welke ter zake door haar toeleveranciers worden bepaald. Problemen die optreden aan het gekochte artikel, die veroorzaakt worden door onjuist gebruik, buitengewone krachten die op het artikel worden uitgeoefend en/of enige vorm van slijtage, zijn uitgesloten om voor garantie in aanmerking te komen. De door de Saniwebwinkel als garantie aangeboden bepalingen, doen niets af aan de rechten die de klant jegens Saniwebwinkel kan doen gelden, op grond van de wet de overeenkomst op afstand. Heeft u toch de indruk, dat een door u bij ons gekocht product na enige tijd problemen veroorzaakt en het binnen de geldende garantietijd en garantiebepalingen valt, neem dan contact met ons op. Het is meestal beter om gelijk een digitale foto te maken en mee te sturen bij de navraag over het probleem. Wij kunnen ons dan een duidelijker beeld vormen van de situatie en u sneller van dienst zijn. Een klacht zal door Saniwebwinkel uiterlijk binnen dertig (30) dagen worden afgehandeld. Mocht dit door welke oorzaak dan ook niet lukken, dan zal de klant op de hoogte worden gesteld van de vertragingsduur. Wij zullen het probleem vervolgens zo snel mogelijk behandelen en u zult per omgaande een bericht van ons ontvangen over de afhandeling.

   

  Lees de complete Algemene Voorwaarden van Saniwebwinkel.nl. Wilt u een product retour zenden? Neem dan contact op met één van onze medewerkers (tel. 0416-675462) of download het herroepingsformulier in PDF.